Velkommen til Boots apotek

boots homepage

Boots Norge har 159 Boots apotek i Norge. Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim.

Boots som har mer enn 160 års erfaring, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet har lang erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias besteselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge.

Internasjonalt selskap

Walgreens Boots Alliance (På børs, Nasdaq: WBA) er et ledende globalt selskap innen apotekdrift og grossistvirksomhet.

I desember 2014 fusjonerte Wallgreens og Alliance Boots. Sammen har de mer enn 100 års erfaring fra utvikling og produksjon av legemidler og store anerkjente velværeserier som No7, Botanics og Soltan. På verdensbasis har selskapet tilstedeværelse i mer enn 25* land, sysselsetter over 370 000* mennesker og er den største apotekdrevede helse- og velværekjeden i USA og Europa.

- WBA er den globalt ledende apotekkjeden med mer enn 13 100* utsalg i 11* land. 
- WBA er den største globale legemiddeldistributøren- og grossisten med mer enn 350* distribusjonssentre som leverer til mer enn 200.000** apotek, leger,  helsesentre     og sykehus i 19* land.
- WBA verdens største innkjøper av reseptbelagte legemidler og mange andre helse og velvære produkter.

Selskapet inkluderer Walgreens, Duane Reade, Boots og Alliance Healthcare i sin portefølje samt kjente merkevarer innen skjønnhet og velvære som for eksempel No7, Liz Erle, Soltan, Soap & Glory og Botanics. Mer selskapsinformasjon er tilgjengelig på www.walgreensbootsalliance.com

*Tallene er per 31. august 2015 inkludert egenkapital investeringer. 
**12 måneders periode - avsluttet 31 august 2015 inkludert egenkapital investeringer. 

Walgreens Boots Alliance - Global tilstedeværelse

wba2