Velkommen til Boots apotek

boots homepage

Boots Norge har 150 Boots apotek i Norge. Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim.

Boots som har mer enn 160 års erfaring, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet har lang erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias besteselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge.

Internasjonalt selskap
Alliance Boots er et ledende internasjonalt selskap innen apotekdrift og grossistvirksomhet og har mer enn 160 års erfaring fra utvikling og produksjon av legemidler og store anerkjente velværeserier som No7, Botanics og Soltan. Internasjonal har Alliance Boots mer enn 120 000 medarbeidere i 27 land og mer enn 4450 apotek.

I juni 2012 annonserte Alliance Boots at de hadde inngått et strategisk partnerskap med Walgreens Co., den største apotekkjeden i USA. I august 2014, kommuniserte Alliance Boots og Walgreens at de planlegger å fusjonere i første kvartal kalender 2015, for å skape den første globale apotekledede, helse og velvære bedriften. Selskapet vil få navnet Walgreens Boots Alliance.