Velkommen til Boots apotek

boots homepage

Boots Norge har 150 Boots apotek i Norge. Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim.

Boots som har mer enn 160 års erfaring, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet har lang erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias besteselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge.

Internasjonalt selskap
Walgreens Boots Alliance (WBA) er et ledende internasjonalt selskap innen apotekdrift og grossistvirksomhet og har mer enn 160 års erfaring fra utvikling og produksjon av legemidler og store anerkjente velværeserier som No7, Botanics og Soltan. Internasjonalt har selskapet tilstedeværelse i mer enn 25* land, sysselsetter over 370 000* mennesker og er den største apotekdrevede helse- og velværekjeden i USA og Europa.

  • WBA er den globalt ledende apotekkjeden med mer enn 12 800* utsalg i 11* land.
  • WBA er den største globale legemiddeldistributøren- og grossisten med mer enn 340* distribusjonssentre som leverer til mer enn 180.000† apotek, leger, helsesentre og sykehus i 19* land.
  • WBA verdens største innkjøper av reseptbelagte legemidler og mange andre helse og velvære produkter.

Selskapet inkluderer Walgreens, Duane Reade, Boots og Alliance Healthcare i sin portefølje samt kjente merkevarer innen skjønnhet og velvære som for eksempel No7 og Botanics. Mer selskapsinformasjon er tilgjengelig på www.walgreensbootsalliance.com

* † Tallene er per 30. november 2014.

Walgreens Boots Alliance - Global tilstedeværelse

WBA kart